01 - Strategia

Suunnitelemme yrityiskohtaisen somestrategian, jossa huomioimme yrityksen brändin, tavoitteet ja toimialan. Strategiaan sisältyy muun muassa julkaisuaikataulu, sisältösuunnitelma, kampanjat ja oikeiden kanavien löytäminen.

02 - Sisällöntuotanto

Tuotamme sisältösuunnitelman mukaisesti kaikki sisällöt somejulkaisuja varten. Vahvistamme yrityksen brändiä ja luomme positiivisia mielikuvia laadukkaiden videoiden, valokuvien ja tekstien avulla.

03 - Somemanagerointi

Julkaisemme sisältöä säännöllisesti yrityksen somekanaviin julkaisuaikataulun mukaisesti. Lisäksi olemme aktiivisia sometileillä ja ilmoitamme yhteydenotoista, jotta seuraajille jää hyvä mielikuva yrityksen asiakaspalvelusta.

Somemarkkinointi

Luomme kokonaisvaltaisia ratkaisuja yritysten somemanagerointiin, sisällöntuotantoon ja markkinointiin, joiden avulla someviestintä tapahtuu vaivattomasti, säännöllisesti ja laadukkaasti. 

 

Suunnittelemme asiakaskohtaiset somestrategiat, tuotamme kaikki sisällöt julkaisuja varten ja hallinnoimme sometilejä aktiivisesti. Näin asiakkaamme voivat huoletta keskittyä ydintoimintaansa ja nauttia somemarkkinoinnin tuloksista.

Somemarkkinointi

Somepalvelut

Luova sometoimisto

Helsinki

Nicolas Kivimäki

+358 40 829 2917

Seinäjoki

Alex Kivimäki

+358 45 229 9099

Simplynet Oy

Instagram

Facebook

Linkedin

Follow us

Simplynet Oy

Luova sometoimisto

Helsinki & Seinäjoki

info@simplynet.fi

+358 40 8292917