Tarinamme

Olemme Seinäjoella toimiva nuori yritys, joka auttaa yrityksiä kasvattamaan myyntiä, tunnettuutta ja näkyvyyttä somemarkkinoinnin avulla. Tavoitteenamme on löytää luovia ja tehokkaita ratkaisuja yritysten somemarkkinointiin, jotta yrittäjälle jäisi enemmän aikaa keskittyä puhtaasti yrityksen yleisen toiminnan pyörittämiseen. Mutta mistä yritystarinamme sai alkunsa?

 

Vaikka perustimme yrityksemme vuoden 2020 keväällä, alkoi sen tarina jo vuosia aiemmin. Me perustajat; Nicolas, Alex ja Matias, olemme olleet hyviä ystäviä jo yli 10 vuoden ajan. Vanhempamme ovat olleet monesti yrityksen perustamisaikeissa, mutta jokin on aina estänyt heitä ottamasta loikkaa yrittäjyyden jännittävään maailmaan. Seurasimme sivusta, kuinka vanhempamme jäivät paitsi yrittäjyydestä ja sovimme, että jonain kauniina päivänä, kun keksimme hyvän yritysidean, niin ihan varmasti toteutamme sen. 

 

Tämä saattaakin meidät vuoden 2020 kevääseen, jolloin korona-pandemia käänsi maailman ylösalaisin. Rajoituksia sateli joka suunnasta ja monet yritykset joutuivat keksimään uusia keinoja toiminnan ylläpitämiseksi. Seurasimme tarkasti, miten suomalaiset yritykset reagoisivat tämän poikkeustilanteen luomiin ongelmiin sekä myös mahdollisuuksiin. Pidimme itsestäänselvyytenä, että yritykset ryhtyisivät panostamaan verkkomyyntiin ja näkyvyyden kasvattamiseen somessa - siellä kun ihmiset ovat tavoitettavissa vain muutaman klikkauksen päässä. Todellisuudessa kuitenkin vain pieni osa yrityksistä toimi näin ja vielä pienempi osa onnistui siinä.

 

Olimme jo muutaman vuoden ajan keränneet kokemusta myynnistä verkossa ja sometilien kasvattamisesta jopa satoihin tuhansiin seuraajiin. Lisäksi olimme päässeet kokeilemaan somemarkkinointi-strategiaamme käytännössä tutun autoliikkeen kanssa. Kun 2020 keväänä huomasimme monen yrityksen jäävän paitsi somemarkkinoinnin hyödyistä, tajusimme, että nyt oli oikea aika toteuttaa se, mistä olimme pitkään haaveilleet.

 

Eipäs aikaakaan kun yritys oli jo pystyssä ja lähdimme täyttä vauhtia auttamaan ensimmäisiä asiakkaitamme löytämään paikkansa sosiaalisen median ihmeellisessä maailmassa. Nicolas toimii hallituksen puheenjohtajana ja on luovana henkilönä vastuussa videoiden ja kuvien tuotannosta. Alex opiskelee Aalto-yliopistossa kauppatieteitä, joten hän luonnollisesti kiinnostui valokuvauksen lisäksi taloushallinnon tehtävistä. Matias puolestaan huolehtii asiakkaidemme sometilien hallinnoinnista ja räjähtävän kasvun aikaansaamisesta. 

 

Simplynetin tarina on vasta alussa. Tulevaisuudessa toivomme voivamme auttaa yhä useampia yrityksiä löytämään helppoja ja tehokkaita ratkaisuja somemarkkinointiin.

Alex Kivimäki

Nicolas Kivimäki

Matias Järvinen

Tiimimme